Dagens outfit og mord på soverommet!Er ganske glad i duse,lyse farger og finner det ganske enkelt å kombinere dushet med andre duse,lyse farger.

Dagens outfit ble snaut her,årsaken er at gubben kom og rota til håret og leppestiften,så da han var ferdig med hyrdestunden var det ikke forsvarlig med flere av dagens outfit bilder!

Ellers ble det mord på soverommet, jeg tok nemlig å deisa til dette ekkle dyret!

Mord!


Så oppdaget jeg myggstikk eller insektstikk i trynet mitt,det klør jo for faen..


På kinnet vettdu!

Så det ble dagens outfit,sex,mord og oppdagelse alt på en å samme dag.

#outfit  #livet  #takknemlig #blogg  #motivasjon  #hverdag  ##helse  #sex  #hverdag  #mote 

5 kommentarer

due

12.06.2017 kl.19:45

sex og mord :)))))))))))))) Hun fikk seg ett stikk også hehehe

vict2orias

12.06.2017 kl.20:14

due: Ja,akkurat nå som meg og gubben bor separat (gift i 19 år) har med at jeg går igjenom en prosess med NPE (Norsk pasient skadeerstartning )trenger ro,saken er nokså betent,så da er gubben innom for å signere dåsa og gir meg hans stikk ja,.
mord av insektet var et faktum men tror neppe dyret er skyldig i ansikts bittet,heller ikke gubben,jakten forsetter på flere innsekt på soveværelse..

due

12.06.2017 kl.20:23

hehehe du er bare så morsom :))))))

vict2orias

12.06.2017 kl.20:44

due: Ja har tenkt på mannens være måte,om det ikke skal lages barn lenger så skal dåsa likevel signeres med hans,her om dagen undret jeg over hvorfor barnas tidligere matfat er av så stor intresse?
de skal knas,suges og ikke minst nytes av å se på,så da tok jeg en selfie liggende flatt på ryggen for å se om jeg ble noe klokere av den grunn,kom frem til at "jeg skjønner litt mer nå ja,de strutter jo fint til værs"dem rommer stort området så ikke rart de knas på og er til stor dulle glede!

due

12.06.2017 kl.21:08

:)))))))))))))))

Skriv en ny kommentar

vict2orias

vict2orias

47, Agdenes

Velkommen til blogg vic2orias. kontakt,robinsonvicky0@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits